A kosár üres

«
»

Miért pont Trekking kerékpár?
Kerékpárt (általában) nem évente vásárolunk, éppen ezért mindenki arra törekszik- Ön is-, hogy a lehető legjobbat, legkényelmesebbet vásárolja meg magának. És ez nem könnyű feladat.Folytatás a lap alján.......


A Trekking kerékpár más néven túra kerékpár hosszú utak megtételére alkalmas járgány. A 28-as nagy kerekének köszönhetően lendületesen haladhat vele. Minden Trekking kerékpár a kényelemről szól. Vázkialakításának köszönhetően nem kell a kormányra ráfeküdnie, hanem kényelmesen szinte egyenes háttal tekerhet vele. Felszereltségét tekintve a paletta nagyon széles, az alaptól a csúcs modellekig kedvére válogathat. Jellemzően a Trekking kerékpár váza alumínium, és teleszkóppal van ellátva, ami az Ön kényelmét még jobban fokozza. Gondoljon csak bele, milyen megnyugtató érzés az, hogy innentől kezdve nem úgy fog leszállni a kerékpárról, hogy fáj a háta, a válla. Az aszfalton való tekerés mellett enyhébb utakon is gurulhat vele, anélkül hogy a komfortérzete csökkenne, mert a teleszkóp csillapítja az út egyenetlenségeit.
A Trekking kerékpár Önnek való:
- ha szereti a kényelmet, és nem feltétlenül a gyorsaság fontos Önnek
- ha szeret hosszú távokat tekerni, és mindezt egy kényelmes kerékpárral, amikor nem kell a kormányra ráfeküdnie
- ha hosszabb tekerés után sem akar derékfájdalmat,
- ha tért már haza egy-egy kerékpár túráról következő gondolatokkal: Legalább egy hétig nem akarok kerékpárt látni ……….

Akciós ajánlataink

Bringás gyerekülés kevesebb mint 10.000.-Ft-ért

 Két fajta gyerekülés szuper akciós áron   

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

×
Húsvéti gyermek kerékpár akció

2018.04.08.-ig  minden Dema gyerek biciklire a  kupon kódért cserébe 10% kedvezmény adunk!

Figyelem, a kódot már most írja le!

 Dema kupon 2018

Webes vásárláskor a Demagyerek10 kódot a  kosár oldalon  a kuponkód megadása mezőbe kell beírnia. (Így a kedvezmény automatikusan levonásra kerül.) A Kupon kód akciós kerékpárokra nem érvényes.