Menu
«
»

>

Ha pár évvel ezelőtt szeretett volna női biciklit vásárolni, a választás egyszerűbb lett volna, ugyanis a kínálat töredéke volt a mostaninak. Napjainkban azonban gyártók versengenek a vevők kedvéért. Ennek azonban az a következménye, hogy néha zavarba ejtően nagy a kínálat, és nehéz választani a számtalan modell közül. Nincs ez másként a női bicikli esetében sem.

Mára maga a női bicikli mint kategória is felveti a kérdést, hogy miért van erre szükség?

A női bicikli vázának tervezésekor a női test anatómiát veszik figyelembe, amely más, mint a férfiaké. Ha egy biciklis üzletben jobban megnézi a kínálatot, látni fogja, hogy a női bicikli váza valamivel rövidebb, mint a férfiaké. Míg a férfiaknál minimum 5 vázméret választható (15 colltól egészen a 23-collig), addig a női biciklinél általában 3-4 vázméret kapható (16,17,18, és 19-coll) ugyanis ennyire van szükség. Ilyen kínálat mellett még akkor sem kell lemondani a női bicikli használatáról, ha magasabb, mint egy átlagos férfi.

A vázméret és ergonómia azonban csak egy szempont. Ennél fontosabb, hogy a női biciklinek varázsa van. A női kerékpárt épp úgy fel lehet öltöztetni, mint ahogy Ön öltözik fel mikor színházba, moziba vagy éppen egy randira készül. Egy szép táskával, kosárral, vagy akár egy egyedi festésű csengővel felszerelt bicikli jobban tükrözi az Ön személyiségét is, odavonzza a tekinteteket, mert a szépet mindenki szereti!

Női bicikli választék hatalmas, több kategóriában kapható, attól függően érdemes választania, hogy hogyan, és hol szokott tekerni.

A sportos női MTB kerékpár, és női cross kerékpár már megjelenésében is fiatalos. Azt sugallja:

„Ha velem tekersz, akkor számunkra nem lesz lehetetlen. Jöhet bármi, emelkedő, döccenő, rossz út, mi ketten akkor is célba érünk.”

A női trekking kerékpár a kényelemről, a nyugodtságról, a kiegyensúlyozottságról szól. Egy ilyen kerékpáron tekerve élvezheti a gyönyörű tájakat, nyáron a simogató meleg napsütést, hosszú utak megtétele után sem fogja kényelmetlenül érezni rajta magát.

A női városi kerékpár a megbízható barát, hiszen nap, mint nap együtt lehetnek. Legyen szó munkáról, bevásárlásról, vagy csak úgy egy kis kiruccanásról. Vázkialakításának köszönhetően kényelmes, ha a kedve úgy tartja, még szoknyában is tekerhet rajta.

Bármilyen női bicikli a vágya nálunk biztos, hogy megtalálja!

Akciós ajánlataink

Van már ilyen matricája?

Van már ilyen matricája?

  Vajon a kerékpárja mennyire biztonságos? Tovább olvasom

Kellys kerékpár akció!

Kellys kerékpár akció!

  Megkezdődőtt a 2016-os Kellys kerékpárok kiárusítása! Szerintem ennél több szöveg itt nem...

Tesztelje, és vegye meg kedvezményes áro…

Tesztelje, és vegye meg kedvezményes áron!

  Próbálja ki most a Dahon összecsukható kerékpárt kockázatok és mellékhatások nélkül!

Húsvéti gyerek bicikli akció

Húsvéti gyerek bicikli akció

A húsvét közeledtével sok szülő gondolkodik azon, hogy vajon mivel is lepje...

Schirilla György a Nemzet Rozmárja, felt…

Schirilla György a Nemzet Rozmárja, feltalálta a téli triatlont!

Schirilla György a Nemzet Rozmárja, feltalálta a téli triatlont! Gyuri 2016. Január 30.-án...

Programajánló

Programajánló

Nálunk járt Schirilla György a „Nemzet Rozmárja”! De mi köze van a jeges...

Karácsony*

Karácsony*

         

Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartás

KEDVES VÁSÁRLÓINK! Decemberi hétvégi nyitva tartásunk: December 12 szombat: 8-12 December 13 vasárnap: Zárva December 19...