A kosár üres

«
»

Ha pár évvel ezelőtt szeretett volna női biciklit vásárolni, a választás egyszerűbb lett volna, ugyanis a kínálat töredéke volt a mostaninak. Napjainkban azonban gyártók versengenek a vevők kedvéért. Ennek azonban az a következménye, hogy néha zavarba ejtően nagy a kínálat, és nehéz választani a számtalan modell közül. Nincs ez másként a női bicikli esetében sem.

Mára maga a női bicikli mint kategória is felveti a kérdést, hogy miért van erre szükség?

A női bicikli vázának tervezésekor a női test anatómiát veszik figyelembe, amely más, mint a férfiaké. Ha egy biciklis üzletben jobban megnézi a kínálatot, látni fogja, hogy a női bicikli váza valamivel rövidebb, mint a férfiaké. Míg a férfiaknál minimum 5 vázméret választható (15 colltól egészen a 23-collig), addig a női biciklinél általában 3-4 vázméret kapható (16,17,18, és 19-coll) ugyanis ennyire van szükség. Ilyen kínálat mellett még akkor sem kell lemondani a női bicikli használatáról, ha magasabb, mint egy átlagos férfi.

A vázméret és ergonómia azonban csak egy szempont. Ennél fontosabb, hogy a női biciklinek varázsa van. A női kerékpárt épp úgy fel lehet öltöztetni, mint ahogy Ön öltözik fel mikor színházba, moziba vagy éppen egy randira készül. Egy szép táskával, kosárral, vagy akár egy egyedi festésű csengővel felszerelt bicikli jobban tükrözi az Ön személyiségét is, odavonzza a tekinteteket, mert a szépet mindenki szereti!

Női bicikli választék hatalmas, több kategóriában kapható, attól függően érdemes választania, hogy hogyan, és hol szokott tekerni.

A sportos női MTB kerékpár, és női cross kerékpár már megjelenésében is fiatalos. Azt sugallja:

„Ha velem tekersz, akkor számunkra nem lesz lehetetlen. Jöhet bármi, emelkedő, döccenő, rossz út, mi ketten akkor is célba érünk.”

A női trekking kerékpár a kényelemről, a nyugodtságról, a kiegyensúlyozottságról szól. Egy ilyen kerékpáron tekerve élvezheti a gyönyörű tájakat, nyáron a simogató meleg napsütést, hosszú utak megtétele után sem fogja kényelmetlenül érezni rajta magát.

A női városi kerékpár a megbízható barát, hiszen nap, mint nap együtt lehetnek. Legyen szó munkáról, bevásárlásról, vagy csak úgy egy kis kiruccanásról. Vázkialakításának köszönhetően kényelmes, ha a kedve úgy tartja, még szoknyában is tekerhet rajta.

Bármilyen női bicikli a vágya nálunk biztos, hogy megtalálja!

Akciós ajánlataink

Bringás gyerekülés kevesebb mint 10.000.-Ft-ért

 Két fajta gyerekülés szuper akciós áron   

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

×
Húsvéti gyermek kerékpár akció

2018.04.08.-ig  minden Dema gyerek biciklire a  kupon kódért cserébe 10% kedvezmény adunk!

Figyelem, a kódot már most írja le!

 Dema kupon 2018

Webes vásárláskor a Demagyerek10 kódot a  kosár oldalon  a kuponkód megadása mezőbe kell beírnia. (Így a kedvezmény automatikusan levonásra kerül.) A Kupon kód akciós kerékpárokra nem érvényes.