A kosár üres

Szeretné minőségi, kiváló ár-érték arányú lámpa szettel felszerelni kerékpárját, hogy biztonságosan, szabályosan közlekedhessen vele az esti órákban? Ennél jobb helyen nem is keresgélhetne! Itt többféle kerékpár lámpa szett közül válogathat, legyen az olcsóbb vagy nívósabb.  

Több dolog szól amellett, hogy Ön ne külön-külön vásárolja meg a bicikli lámpákat, hanem mindjárt a kerékpár lámpa szettet rendelje meg: egyrészt együtt gazdaságosabb, kevesebbet kell ezen törnie a fejét és biztos lehet benne, hogy a lámpák passzolnak egymáshoz.

A kerékpár lámpa szett megvásárlásakor fontos szempont lehet még a gyors, könnyű rögzíthetőség, különösen akkor, ha egy magasabb értékű kerékpár lámpa szett van a biciklijén. Bilincses vagy szilikon lámpatartóknak köszönhetően ezek a szettek pár pillanat alatt fel-és leszerelhetőek, így tényleg bármikor lekaphatja őket és magával viheti!

No Products Found

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?