A kosár üres

«
»

Amikor Ön kerékpározik, nem csupán egyik pontról eljut a másikra. Nem - a bringázás több egyszerű közlekedésnél. Amikor éppen teker és érzi, hogy a menetszél végigszáguld a testén, az arcán, a haján, elönti az öröm. A mozgás, a magas tempó és a felszabadulás öröme ez. Ám mi van akkor, ha szeretné ezt a szenvedélyt kicsit kézzelfoghatóbbá tenni, tudni, milyen sebességgel halad? A válasz nagyon egyszerű - elég egy kerékpár computer, vagyis kilométeróra biciklire, és máris megoldódott a probléma!

Kerékpár sebességmérő típusok

Két féle kerékpár kilométer óra kapható:

  • vezetékes sebességmérő
  • vezeték nélküli kerékpár computer

Miben nyilvánul meg a kettő közti különbség és melyiket milyen bringához ajánljuk?

Vezetékes km óra

A vezetékes kerékpár kilométeróra a régebbi típus. Fontos megjegyeznivaló vele kapcsolatban, hogy kizárólag a merev villás kerékpárokhoz ajánljuk, például a teleszkópos bringákra egyáltalán nem szereljük fel, mivel a vezeték könnyen károsodhat a mozgó elemeken. Már egészen kedvező áron vásárolhatja meg a vezetékes bicikli kilométeróra, olcsóbban, mint a vezeték nélküli kerékpár computer. Az árkülönbségnek az oka az, hogy az újabb, vezeték nélküli típusnak több funkciója van, ráadásul minden bicikli típushoz alkalmas.

Vezeték nélküli bicikli computer, kerékpár kilométeróra

Ez a modern kerékpár sebességmérő fajta jellemzően többet tud a régebbi modelleknél, akár 12-13 funkciós is lehet egy ilyen vezeték nélküli kerékpárcomputer. Mellette szól, hogy bármilyen kerékpárhoz alkalmas, ráadásul egyszerűen, gyorsan fel- és leszerelhető, így Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg lába kél..

Vannak prémium kategóriás bicikli computerek is. Ezekhez már kardió öv is jár, amelynek segítségével nem csupán az Ön sebességét, idejét méri, hanem az Ön pulzus és testhőmérséklet változását is. Ráadásul az ilyen, felső kategóriás vezeték nélküli kerékpár computer típusba tartozó modellek nem csupán a kerékfordulatot mérik, hanem már pedál csapásszám mérő funkcióval is el vannak látva.

Kerékpár computer ár

 A kerékpár computer ár igen széles skálán mozog az Agárdi Kerékpár Webáruházban is, hogy Ön biztosan találhasson az igényeinek megfelelő sebességmérőt, akár komoly bringásként tekint magára, akár olyasvalakiként, aki csak hobbiból, kikapcsolódásként szeret időnként tekerni egyet. 

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?