A kosár üres

Kerékpár hitelre, kamatmentesen, kezelési költségek nélkül

Kerékpár hitelre! Sok webáruház ezzel a csábító  lehetőséggel próbálja meghódítani Önt, hogy náluk vásárolja meg a kiszemelt kerékpárt. Azonban ha tüzetesebben megnézi a webshopok hitelkonstrukcióit, akkor tapasztalni fogja, hogy vagy ( elég magas) kamatot kell fizetnie, vagy olyan magas a kezelési költség,  ami  felér egy tetemesebb  kamattal a futamidőhöz képest!

Az Agárdi kerékpár  olyan részletfizetési lehetőséget biztosít a kerékpár hitelre konstrukción belül, amely garantáltan kamatmentes, és nincs semmilyen kezelési költsége!

Ha minden szükséges adata, irata és dokumentuma megvan, akkor a hitelelbírálás a boltunkban személyesen 1-2 óra alatt elintézhető. Van azonban lehetőség arra, is, hogy ne kelljen személyesen eljönnie boltunkba, hanem interneten keresztül intézze a hiteligénylést. Ez valamivel hosszabb (néhány nap) átfutású a postázási igény miatt. Az internetes ügyintézés pontos részleteit lejjebb olvashatja.

Kerékpár hitelre - kamat és kezelési költség nélkül!

Kerékpár részletre? Igen jó helyen jár!

A kamatmentes kerékpár hitel feltételei:

1. A megvásárolni kívánt kerékpár (nem lehet akciós) vételára minimum 100.000 Ft
2. A kerékpár hitelhez önerő szükséges, ami a kerékpár értékének 25%-a
3. A futamidő maximum 12 hónap, de nem lehet kevesebb 6 hónapnál
4. Amennyiben Ön nyugdíjas, a nyugdíjas igazolványára is szükségünk lesz

Hogyan vásárolhat kerékpárt hitelre webáruházunkban?

A vásárlás menete a következő:

1. Rendelje meg a kerékpárt a webáruházban. A fizetési lehetőségek közül válassza a részletre vásárlás opciót.
2. Ezután töltse ki a http://agardikerekpar.hu/kerekpar-hitelkerelem oldalon található formanyomtatványt. Ügyeljen arra, hogy az adatokat pontosan adja meg!
3. Az adatok online elküldése után szkennelje be a következő dokumentumokat, és küldje el a részünkre (kétoldalas dokumentumok esetén mind a két oldalt szkennelje be):
- személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya,
- az utolsó kéthavi hiteles bankszámlakivonat. A kérelem elindításához elegendő az elektronikus bankszámla kivonat, de mindenképpen szükségünk lesz az eredeti kivonatra is! (A bank pecsétje és aláírása legyen rajta!)

-amennyiben Ön a fizetését nem a bankszámlájára kapja, abban az esetben szükség lesz egy munkáltatói igazolásra is. Kattintson ide a munkáltatói igazolás formanyomtatvány letöltéséhez.

Ha a fenti dokumentumokat megkaptuk, akkor az adatokat és a dokumentumokat továbbítjuk a banknak.

A kérelem elküldése után a bank kb. egy órán belül felhívja Önt és a munkáltatóját adategyeztetés miatt. (Fontos! Privát számon fogják keresni, a telefonja nem fog kijelezni telefonszámot!) Ha 14.00 óráig adjuk le a kérelmet akkor még aznap számíthat az adategyeztetésre. Jellemzően a cégek du. 16.00-ig dolgoznak, ha a kapcsolatfelvétel aznap nem sikerül, akkor ez a következő napra tolódik. Ön és a munkáltatója ellenőrzése nélkül nincs bírálati eredmény!

Amennyiben a bank mindent rendben talál, akkor van lehetőségünk a szerződés nyomtatására. Felhívjuk Önt, és tájékoztatjuk a birálat eredményéről, és a további teendőkről.

Ezután a szerződést 2 példányban postán elküldjük Önnek. Ön aláírja a szerződést, és az eredeti (bank által lepecsételt, aláírt) bankszámla kivonattal együtt postafordultával visszaküldi részünkre.

Ekkor kell Önnek a minimum 25% önrészt elutalnia a számlaszámunkra: K&H Bank 10402159-50526681-66751006.

Ha minden dokumentum hiánytalanul megérkezett, és az önrész is befizetésre került, akkor a kerékpárt a következő 1-5 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak kiszállításra.

Amennyiben több információra lenne szüksége, esetleg a törlesztő részlet előzetes kalkulációjára kíváncsi, hívjon minket a 06 20 927 0036 telefonszámon, vagy írjon nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Akciós ajánlataink

Húsvéti nyitva tartás 2018

 2018 húsvéti nyitva tartás! Mi Nagypénteken is nyitva leszünk!

Bringás gyerekülés kevesebb mint 10.000.-Ft-ért

 Két fajta gyerekülés szuper akciós áron