Menu

>

Kerékpár hitelre, kamatmentesen, kezelési költségek nélkül

Kerékpár hitelre! Sok webáruház ezzel a csábító  lehetőséggel próbálja meghódítani Önt, hogy náluk vásárolja meg a kiszemelt kerékpárt. Azonban ha tüzetesebben megnézi a webshopok hitelkonstrukcióit, akkor tapasztalni fogja, hogy vagy ( elég magas) kamatot kell fizetnie, vagy olyan magas a kezelési költség,  ami  felér egy tetemesebb  kamattal a futamidőhöz képest!

Az Agárdi kerékpár  olyan részletfizetési lehetőséget biztosít a kerékpár hitelre konstrukción belül, amely garantáltan kamatmentes, és nincs semmilyen kezelési költsége!

Ha minden szükséges adata, irata és dokumentuma megvan, akkor a hitelelbírálás a boltunkban személyesen 1-2 óra alatt elintézhető. Van azonban lehetőség arra, is, hogy ne kelljen személyesen eljönnie boltunkba, hanem interneten keresztül intézze a hiteligénylést. Ez valamivel hosszabb (néhány nap) átfutású a postázási igény miatt. Az internetes ügyintézés pontos részleteit lejjebb olvashatja.

Kerékpár hitelre - kamat és kezelési költség nélkül!

Kerékpár részletre? Igen jó helyen jár!

A kamatmentes kerékpár hitel feltételei:

1. A megvásárolni kívánt kerékpár (nem lehet akciós) vételára minimum 100.000 Ft
2. A kerékpár hitelhez önerő szükséges, ami a kerékpár értékének 25%-a
3. A futamidő maximum 12 hónap, de nem lehet kevesebb 6 hónapnál
4. Amennyiben Ön nyugdíjas, a nyugdíjas igazolványára is szükségünk lesz

Hogyan vásárolhat kerékpárt hitelre webáruházunkban?

A vásárlás menete a következő:

1. Rendelje meg a kerékpárt a webáruházban. A fizetési lehetőségek közül válassza a részletre vásárlás opciót.
2. Ezután töltse ki a http://agardikerekpar.hu/kerekpar-hitelkerelem oldalon található formanyomtatványt. Ügyeljen arra, hogy az adatokat pontosan adja meg!
3. Az adatok online elküldése után szkennelje be a következő dokumentumokat, és küldje el a részünkre (kétoldalas dokumentumok esetén mind a két oldalt szkennelje be):
- személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya,
- az utolsó kéthavi hiteles bankszámlakivonat. A kérelem elindításához elegendő az elektronikus bankszámla kivonat, de mindenképpen szükségünk lesz az eredeti kivonatra is! (A bank pecsétje és aláírása legyen rajta!)

-amennyiben Ön a fizetését nem a bankszámlájára kapja, abban az esetben szükség lesz egy munkáltatói igazolásra is. Kattintson ide a munkáltatói igazolás formanyomtatvány letöltéséhez.

Ha a fenti dokumentumokat megkaptuk, akkor az adatokat és a dokumentumokat továbbítjuk a banknak.

A kérelem elküldése után a bank kb. egy órán belül felhívja Önt és a munkáltatóját adategyeztetés miatt. (Fontos! Privát számon fogják keresni, a telefonja nem fog kijelezni telefonszámot!) Ha 14.00 óráig adjuk le a kérelmet akkor még aznap számíthat az adategyeztetésre. Jellemzően a cégek du. 16.00-ig dolgoznak, ha a kapcsolatfelvétel aznap nem sikerül, akkor ez a következő napra tolódik. Ön és a munkáltatója ellenőrzése nélkül nincs bírálati eredmény!

Amennyiben a bank mindent rendben talál, akkor van lehetőségünk a szerződés nyomtatására. Felhívjuk Önt, és tájékoztatjuk a birálat eredményéről, és a további teendőkről.

Ezután a szerződést 2 példányban postán elküldjük Önnek. Ön aláírja a szerződést, és az eredeti (bank által lepecsételt, aláírt) bankszámla kivonattal együtt postafordultával visszaküldi részünkre.

Ekkor kell Önnek a minimum 25% önrészt elutalnia a számlaszámunkra: K&H Bank 10402159-50526681-66751006.

Ha minden dokumentum hiánytalanul megérkezett, és az önrész is befizetésre került, akkor a kerékpárt a következő 1-5 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak kiszállításra.

Amennyiben több információra lenne szüksége, esetleg a törlesztő részlet előzetes kalkulációjára kíváncsi, hívjon minket a 06 20 927 0036 telefonszámon, vagy írjon nekünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a tetejére

Akciós ajánlataink

Tesztelje, és vegye meg kedvezményes áro…

Tesztelje, és vegye meg kedvezményes áron!

  Próbálja ki most a Dahon összecsukható kerékpárt kockázatok és mellékhatások nélkül!

Húsvéti gyerek bicikli akció

Húsvéti gyerek bicikli akció

A húsvét közeledtével sok szülő gondolkodik azon, hogy vajon mivel is lepje...

Schirilla György a Nemzet Rozmárja, felt…

Schirilla György a Nemzet Rozmárja, feltalálta a téli triatlont!

Schirilla György a Nemzet Rozmárja, feltalálta a téli triatlont! Gyuri 2016. Január 30.-án...

Programajánló

Programajánló

Nálunk járt Schirilla György a „Nemzet Rozmárja”! De mi köze van a jeges...

Karácsony*

Karácsony*

         

Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartás

KEDVES VÁSÁRLÓINK! Decemberi hétvégi nyitva tartásunk: December 12 szombat: 8-12 December 13 vasárnap: Zárva December 19...

Adventi Akció

Adventi  Akció

 Emlékszik még arra, amikor még ön is kicsi volt, és alig várta,...

Rodi kerekek akciós áron!

Rodi kerekek akciós áron!

Minden Rodi kerék árából most 20 % kedvezményt adunk!  Az akció 2015.11.01.-től 11.30.-ig,...