A kosár üres

«
»

Alkategóriák: 29-es kerékpár belső, 28-as trekking kerékpár belső, 27-es kerékpár belső, 27,5-es kerékpár belső, 26-os, MTB kerékpár belső, 10-től-24-ig kerékpár belső

Kerékpár belsőgumi a bringa egyik legfontosabb eleme. A bicikli gumi belső, más néven a tömlő nekifeszül a külső guminak (köpenynek), így tartást és feszességet biztosít neki, amely elengedhetetlen a megfelelő haladáshoz és biztonsághoz. Sokféle méretű, minőségű és árkategóriájú gumi belős közül választhat - ez a cikk segíthet Önnek megtalálni a megfelelőt.

Kerékpár belső, kerékpár tömlő

Találatok: 1 - 1 / 1
Megjelenítés

A kerékpár belső gumi méretek

A kerékpár belső gumi méretek mindig fel vannak tüntetve a terméken, így könnyítik meg Önnek a gyártók a vásárlást. Akárcsak a külső gumié, a belső gumi méretek is a felnitől függnek, a kettő mérete megegyezik. Tehát ha a kerékpár belső gumi 26 coll-os, akkor 26 coll-os köpeny való hozzá, ha a kerékpár belső gumi 28 coll-os, akkor 28-as külső gumi kell hozzá.

A gyermek kerékpár méretek: 12 coll, 14 coll, 16 coll, 20 coll, 24 coll.

A trekking kerékpárok és a cross biciklik belső gumi méretei megegyeznek - a kerékpár belső gumi 28 coll-os.

Continental kerékpár gumi belső

Ön csak jól járhat, ha Continental bicikli belső gumit vásárol, mivel ezek a bicikli gumi belsők defekttűrők. Kialakításuknak és anyaguknak köszönhetően szinte átszúrhatatlanok, tehát a használatukkal nem kell többé a defektek miatt aggódnia. Nem lesz szüksége többet defektgátló folyadékra, vagy defektvédő szalagra.

Bár igaz, hogy a Continental belső gumi ára egy kicsit magasabb az átlag gumikénál, ez a befektetés mindenképp megtérül, hiszen amellett, hogy a gumi garantáltan defektmentes marad, kiváló gumi alapanyagának köszönhetően sokkal lassabban is kopik az átlagos belső gumiknál.

Bicikli belső gumi árak

A bicikli belső gumi árak változóak lehetnek - ezt nagyban meghatározza a gumi szövetsűrűsége, az alapanyagok illetve azoknak tisztasága, minősége. Egy magasabb színvonalú bicikli gumi belső előnye, hogy strapabíróbb, kevésbé kopik, így ritkábban kell cserélni - tehát ez az Ön számára egy biztonságos befektetés.

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?