A kosár üres

Y Volution

yvelo-kép

Y Volution futóbicikli az örök gyerekektől gyerekeknek

Az Y Volution futóbicikliket olyanok tervezték, akik mára már felnőttek ugyan, de soha nem felejtették el, hogy milyen is volt gyermeknek lenni, és odakint a szabadban játszani egész álló nap a szobában való ücsörgés helyett.

Az Y Volution futóbicikli története

Az Y Volution története 2009-ben indult, bár az első futóbiciklik csak 2011-ben kerültek a piacra, igaz, akkor több mint negyven országban – Koreától egészen az Egyesült Államokig. Egy évvel később, vagyis 2012-ben az ír cég egy újabb márkával jött elő, és ezzel világszerte ismertségre tett szert.

A futóbicikliken kívül rollereket, háromkerekű rollereket, és egyéb szórakoztató, ám egyben ügyességet is igénylő járgányokat is találhatunk az Y Volution Sports palettáján, és kétség sem férhet hozzá, hogy a gyerekek valamennyit ugyanúgy élvezik.

Miért éppen az Y Volution futóbicikli?

Tény, hogy rengeteg futóbicikli márka létezik, de az Y Volution termékek minden tekintetben kiemelkednek a mezőnyből. A vidám színek mellett a futóbringák kiváló minősége is mellettük szól, hiszen a kerekek ipari csapágyasak, a nyereg magasságát pedig szerszám nélkül állíthatjuk – ahogy a gyerkőc növekszik, úgy követi a futóbringa is a fejlődését.

Az Y Volution futóbicikli már egészen kicsi kortól használhatóak – a gyártó már másfél éves kortól ajánlja ezt a remek, a gyermek egyensúlyérzékét és mozgáskoordinációját fejlesztő bringát. A dupla hátsó kerék is éppen azt a célt szolgálja, hogy az apróságok is biztonságban érezzék magukat, és jól szórakozzanak, miközben le-föl száguldoznak vele, és levezetik a fölösleges energiájukat.

Több díj tulajdonosa

A márka nagyszerűségét és sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy viszonylag rövid története alatt több nemzetközi díjat is nyert – eddig egészen pontosan négyet, többek között az igen neves Dr. Toy’s Best Children’s Products Awards-ot.

Az Agárdi Kerékpár kínálatában minden Y Volution futóbicikli megtalálható!

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?