A kosár üres

Reisenthel

10699_10152607515631417_8661637145692879216_n

A Reisenthel már a kerékpárosok között is hódít

Bár az 1971-ben Münchenben alapított cég csak a nyolcvanas években jelent meg a táskák piacán, de egyedi termékeivel hamar meghódította a közönséget, és a táskák szerelmesei mára már világszerte ismerik a Reisenthel nevet.

Jó hír, hogy ezentúl a kerekesek is élvezhetik majd a márka kormányra szerelhető kosarait, hiszen ettől az évtől az Agárdi Kerékpár forgalmazza ezekat.

Pöttyös, kockás, vagy éppen bohó virágos? A Reisenthel minőségi, textilből készült biciklis kosarai között mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez leginkább illő darabot, amivel élmény lesz még a bevásárlás is.

Az esővédő huzatnak hála egy zápor sem lesz majd akadály, ráadásul moshatóak is, így a tisztításuk is gyerekjáték.

Esőben biciklizni? Miért is ne?

Amikor esik odakint, sokak kedve elmegy a bicajozástól, pedig igazán hangulatos egy őszi színekben pompázó sétányon végigtekerni. Különösen akkor, ha amiatt sem kell aggódnunk, hogy megázunk, mert a Reisenthel kerékpáros ponchói megvédenek bennünket az időjárás szeszélyeitől.

A Reisenthel biciklis ponchói nem csupán divatosak, de meglehetősen praktikusak is, hiszen összehajtva kis helyen elférnek, így garantáltan nem ér majd minket meglepetés, ha elkap egy zápor. A 100% poliészterből készült ponchót úgy alakították ki, hogy egyszerű legyen magunkra ölteni, a vidám, piros pöttyös modell pedig jobb kedvre derít minket még borús időben is.

A Reisenthel kormányra szerelhető kosarait és a ponchóit mindenki szeretni fogja, akinek számít a minőség, és nem akar lemondani a stílusos megjelenésről még kerékpározás közben sem.

 

 

Akciós ajánlataink

Húsvéti nyitva tartás 2018

 2018 húsvéti nyitva tartás! Mi Nagypénteken is nyitva leszünk!

Bringás gyerekülés kevesebb mint 10.000.-Ft-ért

 Két fajta gyerekülés szuper akciós áron