A kosár üres

Nutrixxion

nutrixxion-logo

Amit érdemes tudni a Nutrixxion termékekről

 

ITALPOR: A Nutrixxion Endurance Drinks italporokat speciálisan sportolók számára állították össze. Ásványi anyagokat, vitaminokat, aminosavakat tartalmazó energizáló izotóniás italpor, melynek xx-Force kivitele koffeinnel és taurinnal kiegészítve biztosítja az élénkítő hatást is.

Energiapótlásra ajánljuk az italporok mellett az energia géleket és az energia szeleteket.

GÉL: Nutrixxion energia gél: magas szénhidrát tartalma ideális keveréke poli- és monoszacharidoknak, gyorsan és hosszú időre látják el energiával a szervezetet. Az aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok biztosítják a regenerálódást, a hozzáadott BCAA a zsírraktárak mobilizálásával hozzájárul az energetizáláshoz.

Ahhoz, hogy nagyobb teljesítmény leadás közben megmaradjon a koncentráló képesség, javuljon a reakcióidő, csökkenjen a fáradtságérzet, az xx-Force termékek koffein, taurin és guarana tartalma nagyban hozzájárul. Mivel ezen három élénkítő hatású összetevő megfelelő kombinációban van jelen a Nutrixxion xx-Force gélben és az Endurance Drinks xx-Force italban, nem kell félni a koffein szervezetből való kiürülésekor adódó „mélyponttól", hiszen ekkor kezd igazán érvényesülni a lassabban felépülő guarana élénkítő hatása. Ezzel teljesen hasonlatos módon van felépítve a termékek „energiagazdálkodása" is. A lassú-, közepes- és gyors felszívódású szénhidrátok egymás után belépve hozzák létre az időben közel egyenletes vércukorszintet.

 

ENERGIA SZELETEK: Nutrixxion energia szelet: gabonák speciális keveréke, amelyben a különböző felszívódási idejű szénhidrátok /glükóz, fruktóz, izomaltulóz) az energiaraktárak egyszerű és gyors, ugyanakkor hosszú ideig tartó feltöltését biztosítják, ez által segítik a fizikai teljesítmény növelését az edzések és a versenyek során.

Akciós ajánlataink

Húsvéti nyitva tartás 2018

 2018 húsvéti nyitva tartás! Mi Nagypénteken is nyitva leszünk!

Bringás gyerekülés kevesebb mint 10.000.-Ft-ért

 Két fajta gyerekülés szuper akciós áron