A kosár üres

Dahon

letöltés4

Gondolta volna, hogy a Dahon kerékpár kevesebb, mint 10 másodperc alatt összecsukható?

Belegondolt már abba, hogy milyen sok előnye van a Dahon kerékpárnak?

Például a kis méretének köszönhetően a buszon, vonaton, metrón nem kell külön pótjegyet vennie. Hogy utazáskor bármikor magával viheti, és így nem kell a kerékpározás öröméről lemondania, bárhol is legyen….

Gondolta volna, hogy a Dahon Összecsukható kerékpár megálmodója egy fizikus volt ?

Dr. David Hon sikeres munkáját egyik napról a másikra felmondta, hogy nagy álmát megvalósítsa. A környezet tudatosság, a környezetbarát közlekedés mindig is fontos volt a számára, és ezért testvérével 1982-ben megalkották az első összecsukható kerékpárt.


Tehát a Dahon összecsukható kerékpár márka 1982-ben indult világhódító útjára a Hon testvérek jóvoltából. Az ötlet egyedülálló, és kiváló volt, hiszen már az első hat hónapban elismert, és népszerű márka lett. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően évről évre egyre több volt a Dahon összecsukható kerékpár eladása. Például 1955 -ben elérték a félmillió éves darabszámot.

A nagy keresletre való tekintettel 2012-ben az európai piac gyorsabb kiszolgálása véget Bulgáriában átadták a kontinens legmodernebb kerékpárgyártó bázisát.

Győződjön meg Ön is a Dahon összecsuktató kerékpár kiválóságáról! Jöjjön el hozzánk, és próbálja ki. Garantáltan nem fog csalódni.

 

Header accessories

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?