A kosár üres

Continental

continental-logo

A „Continental-Caoutchouc- und Gutta-Percha Compagnie” 1871 október 8-án alakult részvénytársaságként Hannoverben.

Cipőtalppárnák és tömörgumiból készült szekér gumik voltak az első termékei, amit gyártani kezdtek 1870-ben. Innen ered a mára már mindenki által ismert védjegye az ágaskodó ló szimbóluma.

1892-ben az első gyár volt, aki gyártani kezdte a tömlős kerékpár abroncsot. Innentől kezdődik a cég mai napig is tartó szárnyalása.

A Németországi Korbachban  lévő gyárban dolgozók számára legfontosabb , hogy a profi versenyzőktől kezdve a hobby kerékpárosokig mindenki megtalálja a kerékpárja számára az ideális gumit.

A sok munka minden esetben meghozza gyümölcsét. Ezt bizonyítja, hogy a kerékpáros világ szupersztárjai is  – többek között Danny MacAskill,Skóciából származó világhírű triálos, - Continentált használnak.

Néhány technológia a sok közül:

 

 Black Chili technológia

2007-es év nagy újdonsága. Ezzel a technológiával készült gumiabroncsok gördülési ellenállása 26%-kal alacsonyabb, tapadási súrlódása 30%-kal nagyobb, és 5%-kal jobb az időállóságuk is. Gyártása kizárólag a németországi gyárban készül.

 

 Plus technológia

Ha ezzel a logóval ellátott gumiabronccsal indulunk, neki az erdei túránknak esélyük sincs a tüskéknek, éles kavicsoknak….

 A futófelület és az alapváz között egy nagyon rugalmas, speciális kaucsukból készült defekt elleni védőréteg került bevetésre. Ennek köszönhetően a Continental Plus technológiás gumi szinte áthatolhatatlan, legyen szó tüskéről, üvegszilánkról, éles kőről, és rajzszegről.


Figyelem!

Ha Cotinental Plus technológiás kerékpár külső gumit használ, akkor a gumi nyomását ne kézzel, hanem nyomásmérős pumpával ellenőrizze. Mindez azért szükséges, mivel ennek a guminak a speciális kaucsuk rétege miatt kemény a futófelülete, nehezen benyomható, ezért a gumi keménysége nehezen állapítható meg!

 

 

SafetySystem technológia

Safety System defektvédelmi rendszer egy igen tömör és kemény nejlonrétegből és egy kevlárrétegből áll. Az eredmény egy átszúrás és vágás biztosa köpeny. Ellenáll a köveknek, tüskéknek, üvegszilánkoknak.

 

 

 

HALLOTT MÁR RÓLA?

 

Az országban több helyen 

CONTiNENTAL BELSŐ AUTOMATA

segít, ha defektet kapott, és nincs segítség…..

A Velencei-tó környékén kerékpározók nagy örömmel fogadták, hogy már nálunk is van segítség.

Csak legyen nálad 1.300 Ft aprópénz J

CONTINENTAL BELSŐ AUTOMATA

 

Akciós ajánlataink

Húsvéti nyitva tartás 2018

 2018 húsvéti nyitva tartás! Mi Nagypénteken is nyitva leszünk!

Bringás gyerekülés kevesebb mint 10.000.-Ft-ért

 Két fajta gyerekülés szuper akciós áron