A kosár üres

Basil

basil-logo-2005-colour

A kiváló minőségű, praktikus  és nem utolsó sorban szemet gyönyörködtető kosarak, táskák Hollandiából érkeznek hozzánk. 

 Öltöztesse fel kerékpárját BASIL táskával!

Képzelje csak el,

- hogy mostantól kezdve, amikor munkába teker nincs szüksége többé kis táskára, nagy táskára, kormányon himbálódzó szatyorra!

- hogy mostantól kezdve a féltve őrzött laptopja a lehető legnagyobb biztonságban „utazik” az iskola, az egyetem, a munkahely felé!

- hogy a következő kerékpár túránál, a szendvicsek mellett még a tollasütő is elfér!

A Hollandiából származó BASIL kerékpár táska kínálata hatalmas, ezért biztosan Ön is megtalálja álmai Basil táskáját. Nagy kedvenc a kerékpáros válltáska kollekció. Minden kerékpáros válltáska egy diszkréten elrejtett adapter segítségével rögzíthető a csomagtartóra, ami a lehető legjobb megoldás arra, hogy Önnek csak a tekerésre keljen koncentrálnia. A kerékpár táska csomagtartóra minden egyes darabja nagyméretű, jól pakolható. Rögzítése könnyű, de biztonságos. A Basil fonott  kosarakhoz  a lehető legjobb alapanyagot használják fel , ennek köszönhetően sokáig a élvezheti a társaságát!

 

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?