A kosár üres

ABUS

abus-logo

Az ABUSmárkanév alatta sok vásárlónak a kiváló minőségű lakatok, bukósisakok, és nem utolsó sorban az igen praktikus kerékpáros táskák képe jelenik meg J

 Németországnak azon részén található az ABUS gyár, ahol már évszázadok óta fejlett a háziipar. A környező falvak jó részében zárakat, lakatokat gyártanak a középkor óta. August Bremicker itt alakította meg 1924-ben családi vállalkozását, amely az August Bremicker und Söhne KG nevet kapta. A márkanév a kezdőbetűkből adódott. A cég az óta is a család tulajdonában van, amely folytatta és kiterjesztette a vállalkozást, megtartva a kijelölt irányt, amelyet az alapító így foglalt össze:

„A biztonság a minőségből fakad.”

Az alapanyagok java Svájcból származik, ezzel is alátámasztva csakis a legjobb minőségű speciális acél ötvözeteket használják fel, hogy megfeleljenek a szigorú követelményeknek. Az alapanyagok különleges kezeléseken mennek át, az eljárás 100%-ban üzleti titkot képez…..

A kulcsokat 100%-ban számítógép vezérelte gép készíti 1 millió variációban, így kicsi az esélye a két egyforma kulcsnak.

Tökéletes biztonság nincsen, amit el akarnak lopni, valószínűleg el is fogják. A kérdés csak az, ehhez mekkora erőfeszítés és mennyi idő kell. Az ABUS célja: a kiszemelt tárgy értékével arányos biztonsági berendezést gyártson, amely megnehezíti vagy lehetetlenné teszi a tolvajok dolgát.

Az ABUSlakatokat tesztlaborban vetik alá a különféle vizsgálatoknak, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen.

Megfelelő kerékpárhoz a megfelelő zárat.

De melyiket???  Ezt segít eldönteni az ABUS15 fokozatú skálája, mely a zárakat 3 szempont alapján osztályozza. A biztonság a 75%-ot a komfort 20%-ot, míg a design 5%-ot nyom a latba, melynek alapján az adott lakat egy pontszámot kap.

1-4-es szint = alap védelem, csak akkor ajánlott, ha rálátásunk van a kerékpárra….

 4-8-as szint =megbízható védelmet nyújt, ha szeretnénk nyugodtan aludni..:)

 8-15 –ös szint= maximális védelem

 

 

Akciós ajánlataink

Húsvéti nyitva tartás 2018

 2018 húsvéti nyitva tartás! Mi Nagypénteken is nyitva leszünk!

Bringás gyerekülés kevesebb mint 10.000.-Ft-ért

 Két fajta gyerekülés szuper akciós áron