A kosár üres

«
»

Miért jó a futóbicikli?

Ha szeretne egy különleges ajándékkal kedveskedni gyermekének, vagy unokájának, akkor válassza ki webáruházunkban a legmegfelelőbb futóbiciklit, és kérje tőlünk névre szóló matricával, hogy még nagyobb legyen az öröm! http://agardikerekpar.hu/futobicikli


A futóbicikli amellett hogy alaposan megdolgoztatja a kicsiket, rendkívüli módon fejleszti a mozgásukat is. Segítségével hamar ráéreznek az egyensúlyozásra, így gyorsabban megtanulható a két kerekezés.


Nincs is annál nagyobb öröm egy szülő számára, ha a gyermekét mozogni látja, és nem a tévé, vagy a videojáték rabja.
Ma már rengeteg futóbicikli kapható, többféle anyagból, és többféle méretben. Vásárláskor mindenképpen vegye figyelme a futóbicikli méretét, hiszen létezik alacsonyabb, és magasabb felépítésű is.
Képzelje csak el milyen csalódás éri Önt, ha a megrendelt futóbicikli túl magas, így gyermeke nem tudja használni. A megfelelő méret kiválasztásához, Önnek tudnia kell gyermeke belső lábhosszát (combtőtől a talpig). Ha ezt a méretet összeveti az általunk megadott számokkal, garantáltan nem fog csalódni, mert a Webáruházunkból rendelhető valamennyi futóbicikli termékleírásában feltüntetjük, hogy mekkora belső lábhossz kell az adott járgányhoz!

Mi azt szeretnénk, hogy önnek, könnyű, szinte gyerekjáték legyen a futóbicikli vásárlása, ezért  összegyűjtöttük a futóbicikli vásárlásakor felmerülő kérdéserke a válaszokat! 

A leggyakrabb elhangzó kérdés vevőink részéről:

A futóbicikli hány éves kortól használható?

A futóbicikli mikortól javasolt?

A futóbicikli 2 évesnek már jó?

 Tovább a teljes cikkre

 

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?

2017. Húsvéti nyitva tartás

             KEDVES VÁSÁRLÓINK! 2017. Húsvéti nyitva tartásunk: Április 14. péntek: 8-17 Április 15. szombat: Zárva Április 16. vasárnap: Zárva Április 17. hétfő: Zárva                ...