A kosár üres

DEMA kerékpár

DEMA kerékpár

A nagy népszerűségnek örvendő Dema kerékpár márka Szlovákiából származik. A több mint 20 éves múltú cég az utóbbi pár évben a  fejlesztéseinek köszönhetően igen nagy népszerűségnek örvend a bringások körében.

A Dema kerékpár minden kategóriában megmutatja, hogy igenis ár-érték arányban lehet jó kerékpárt vásárolni. A gondosan megtervezett kerékpárjai közül szinte biztos, hogy valamelyik modell valamilyen szakmai díjat nyer. Például a Dema  MTB Scaleo 2014-ben a 27,5-es kategóriában az év kerékpárja címet nyerte el.

A Dema kerékpár igen erős vonala az országúti kerékpár kategória. A belépő szinttől a profi, verseny kategóriáig kínál kerékpárokat, mindenki tudásának megfelelően választhat.

A Dema kerékpár másik kedvenc, népszerű kategóriája a gyerek bicikli. Évről-évre vidám színekkel, és minőségi alkatrészekkel szerelt biciklikkel rukkolnak elő. Jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla személyesen is.

Webáruházunkban a 100 000 Ft feletti Dema kerékpárokat garantáltan kamat- és kezelési költség mentes részletre vásárolhatja meg. A részletvásárlás feltételeiről itt tájékozódhat.

Dema kerékpár, Dema országúti kerékpár 

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?