A kosár üres

«
»

 

Mire jó a Cross kerékpár?
Az egyértelműen fiatalos megjelenésű Cross kerékpár a klasszikus túra, vagy más néven a trekking kerékpár sportos változata. Már első ránézésre is jól látszik, hogy egy légies, könnyed járgányról van szó, hiszen a Cross kerékpár teljesen csupasz. Nincs rajta sárvédő, csomagtartó, és sok esetben kitámasztó sem, ami az 1-2 plusz kiló okozója.

Persze igény szerint bármelyik kiegészítő utólagosan felszerelhető. A Cross kerékpár a 28-as kerekeinek köszönhetően gyors, és lendületes járgány. Váza általában már alumínium, valamint teleszkóppal szerelt. Váltórendszerét tekintve minimum 18 sebességes, ami nélkülözhetetlen a nagyobb emelkedők legyőzésében.
Mennyire kényelmes a Cross kerékpár? A kérdés jogos, mert valljuk be, mit ér a gyorsaság, ha tekerés közben, pláne hosszabb túrákon kényelmetlenül érzi magát, fáj a háta, a válla, és alig várja, hogy végre leszállhasson róla. A Cross kerékpár vázgeometriája annak ellenére, hogy sportos nem kényelmetlen! Persze vannak plusz lehetőségek, hogy még komfortosabb legyen a járgány. Például az állítható kormányszár segítségével beállíthatja az Önnek legkényelmesebb kormánymagasságot, vagy a Cross kerékpár kormányára szerelt szarv egy plusz fogási lehetőséget biztosít, ha tekerés közben elfáradt a karja.
A Cross kerékpár kínálat hatalmas, az alap modelltől a csúcskategóriáig mindenki igénye szerint válogathat.
A Cross kerékpár tökéletes választás az Ön részéről:
- ha szeret gyorsan, lendületesen tekerni,
- ha hosszú távok megtétele közben is fontos Önnek a kényelem
- ha a nagyobb emelkedők legyőzése eddig gondot okozott Önnek
- ha az aszfaltos utak mellett, szeret erdei utakon, vagy enyhe terepesebb, kavicsos talajon tekerni
- ha unja már, hogy tekerés közben mindig lehagyják
- ha csak egyszerűen valami jót szeretne

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?

2017. Húsvéti nyitva tartás

             KEDVES VÁSÁRLÓINK! 2017. Húsvéti nyitva tartásunk: Április 14. péntek: 8-17 Április 15. szombat: Zárva Április 16. vasárnap: Zárva Április 17. hétfő: Zárva                ...