A kosár üres

DAHON az összecsukható kerékpár: praktikus és takarékos

A biciklizés felszabadult kikapcsolódást biztosít mind a testnek, mind a léleknek. Vannak azonban helyzetek, amikor a kerékpár inkább teher, mint öröm. Képzelje csak magát abba a helyzetbe, amikor vonatra vagy más tömegközlekedési eszközre kell szállnia a kétkerekűjével – nem egyszerű feladat, főleg, ha a jármű zsúfolt, és Önnek már azért is meg kell küzdenie, hogy feljusson.

Ha pedig a biciklije az erre kijelölt vasúti kocsiban utazik, azon izgulhat (jogosan), hogy még akkor is ott találja-e, amikor megérkezik a célállomásra, és ha igen, milyen állapotban.

Az DAHON összecsukható kerékpár előnyei

Egy összecsukható kerékpárral könnyedén elkerülheti a fenti bosszúságokat, hiszen ez a járgány valóban praktikus. Ideális munkába járáshoz, különösen akkor, ha naponta vonaton vagy buszon kell ingáznia, mert összecsukva kis helyen is elfér. Ha mindez még nem lenne elég, még egy jó hír: nem kell rá külön jegyet vásárolnia, így ez a bicaj nem csak hasznos, de spórolhat is vele!

Joggal merülhet fel Önben az a kérdés, hogy:

„Jó-jó, ez tényleg mind szép, de kinek van arra ideje, hogy csukogassa-nyitogassa a bringáját? Főleg akkor, mikor rohanok, és minden perc számít. A ruhámról és a kezemről nem is beszélve, ami tiszta dzsuva lesz!”

Ilyesmitől egyáltalán nem kell tartania! A DAHON biciklik mindössze 15 másodperc alatt összecsukhatóak, így akkor sem veszít időt, ha egyik lábának – ebben az esetben inkább a kerekének – itt kell lennie, a másiknak pedig ott.

Ajánlott összecsukható kerékpárok

De hiszen ez olyan mint a Camping bicikli csak sokkal drágább!

A Dahon és a Camping között valóban van hasonlóság: mindkettő összecsukható. Az is tény, hogy a Dahon bringák más árkategóriába esnek. De az is tény, hogy:

TELJESEN MÁS ÉLMÉNY TEKERNI VELE!

Mi ennek az oka?

A Dahon bringák súlya 10-11 kg, míg a Camping minimum 15 kg, de az agyváltós modelleknél még 17 kilósat is találhat!

A méretről pedig ne is beszéljünk! (Na jó, beszéljünk róla.) A Camping bringa valahogy bepasszintható egy kocsi csomagtartójába, de lényegesen nagyobb helyet foglal, mint a Dahon!

Nagy különbség van a sebváltókban is. A Camping biciklikben maximum 3 sebességes agyváltós modellt talál, míg a Dahon modellek még 27 sebességes változatban is készülnek!

Ha egyszer kipróbálja, Ön is tapasztalni fogja, hogy a Dahon kerékpárokkal teljesen más élmény tekerni. A stabil merev váz a nagy kerékpárok menetélményét nyújtja, így egyszerűen olyan érzése lesz, mintha száguldana Dahon bringájával!

A DAHON márka

Ki hinné, de ez a kerékpármárka egy asztrofizikusnak köszönheti a megszületését. Az amerikai Dr. David Hon tudományos karrierjét hagyta ott azért, hogy életét a továbbiakban a mindenki számára elérhető „zöld” közlekedésnek szentelje.

Döntéséhez a hetvenes évek nagy olajválsága is hozzájárult, ami arra ébresztette rá a tudóst, hogy az emberiség túlságosan függ a szénhidrogénektől.

Az első összecsukható DAHON kerékpár 1982-ben gördült le a futószalagról, és azonnal hatalmas sikert aratott, népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Nézze meg webáruházunk Dahon kerékpár kínálatát az alábbi linken:

Dahon kerékpárok

Ezeket a modelleket kamat és kezelési költségmentes hitelre is megvásárolhatja nálunk!

Akciós ajánlataink

Bringás gyerekülés kevesebb mint 10.000.-Ft-ért

 Két fajta gyerekülés szuper akciós áron   

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

×
Húsvéti gyermek kerékpár akció

2018.04.08.-ig  minden Dema gyerek biciklire a  kupon kódért cserébe 10% kedvezmény adunk!

Figyelem, a kódot már most írja le!

 Dema kupon 2018

Webes vásárláskor a Demagyerek10 kódot a  kosár oldalon  a kuponkód megadása mezőbe kell beírnia. (Így a kedvezmény automatikusan levonásra kerül.) A Kupon kód akciós kerékpárokra nem érvényes.