A kosár üres

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Amikor biciklis kirándulásra készül a család, de a gyerkőc még túl fiatal ahhoz, hogy a saját bringáján jöjjön, esetleg egy olyan hosszú túrát tervez, amit ő még nem bírna erővel, a legjobb megoldás, ha felülteti a gyermeket maga mögé a csomagtartóra.

Ez szép és jó, ám nagyon fontos, hogy ezt hogyan teszi – egy megbízható és komfortos üléssel, vagy egy otthon összetákolt, ülésnek tűnő valamivel. Lehet, hogy Ön ezt feleslegesnek tartja: „Ugyan már, gyerekkorunkban se csináltak ebből gondot, a nagyi csak feltett minket hátra a csomagtartóra, és mégse történt semmi bajunk!”

Elektromos kerékpár műszaki tudnivalók

Mennyivel lehet egy pedelec elektromos kerékpárral közlekedni?

A legtöbb pedelec elektromos kerékpár a rásegítés fokozatától függően 25-30 km/h sebesség eléréséig tud rásegíteni. Persze ha még gyorsabban szeretne haladni, akkor szüksége lesz a lábai erejére is. De léteznek olyan modellek, amelyekkel ennél nagyobb sebességet is el lehet érni.

BoboCar az örökké játszani akaróknak

Mozgásfejlesztő játék, ami 0-tól 99-éves korig használható

Hogy túlzó a cím? Ezt csak azok gondolhatják így, akik még soha nem próbálták ki ezt a remek kis járgányt, akik ugyanis egyszer ültek már rajta – legyenek azok akár gyerekek, akár felnőttek –, azokat teljesen elvarázsolta. Igen, még a felnőtteket is, hiszen ők éppúgy élvezték a BoboCart, mint a gyerkőcök.

Van már ilyen matricája?

 

Vajon a kerékpárja mennyire biztonságos?

Maximalizálja a biztonságot, és csak biztonságos kerékpárral közlekedjen!

Nagyon sok kerékpáros, és lehet, hogy ön is közéjük tartozik, azzal a tudattal használja bringáját, hogy bizony az övé jó, biztonságos, és a KRESZ által előírt szabályoknak is megfelel.

Pedig, és sajnos ez nem így van!

Gondolta volna, hogy a kerékpárosok több mint 50%-a úgy használja a kerékpárját, hogy legalább egy a KRESZ által előírt kötelező tartozéka hiányzik
Oké, de manapság mi számít biztonságos kerékpárnak?

Futóbicikli névvel

 

Névre szóló futóbicikli, amivel még nagyobb lesz az öröm……

      unnamed 1   unnamed

Nem kérdés, hogy a gyermeke vagy az unokája már attól is hihetetlenül boldog lesz, ha megajándékozza egy szuper futóbiciklivel.

Pláne ha az a futóbicikli egyedi, névre szól!

Próbálja ki most a Dahon összecsukható kerékpárt kockázatok és mellékhatások nélkül!

Próbálja ki most a Dahon összecsukható kerékpárt kockázatok és mellékhatások nélkül!

Talán Ön is gondolkodott már azon, hogy milyen jó is lenne egy összecsukható kerékpár. Nem csak azért, mert egyedi formája miatt mindenki garantáltan felfigyel majd Önre, hanem elsősorban azért, mert ez a furcsa járgány igen-igen praktikus.

Csak összecsukom, és már indulok is

Nem, ez a kijelentés egyáltalán nem túlzás, hiszen elég néhány mozdulat, és a bicikli máris belefér egy nagyobb méretű sporttáskába, így, amikor nem használja éppen, könnyedén magával viheti bárhová – a buszra vagy a vonatra, vagy bedobhatja a kocsija csomagtartójába, és még kerékpártartót sem kell szerelnie az autójára.

A puding próbája...

A futóbicikli hány éves kortól használható?

Nagyon sok szülőnek, nagyszülőnek gondot okoz a megfelelő méretű futóbicikli megvásárlása, pláne akkor, ha ajándéknak szánja, vagy futóbicikli webáruházon keresztül szeretné megrendel

Mi azt szeretnénk, hogy önnek, könnyű, szinte gyerekjáték legyen a futóbicikli vásárlása, ezért az alábbiakban összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Kerékpár Majális 2016

Kerékpár majális 2016

Az Agárdi Hal Vad és Pálinka fesztivállal egy időben újból kerékpár majálist tartunk!

Május 1-én, így vagy úgy, de országszerte majálist, fesztivált rendeznek.

Hogyan válasszon kerékpárt?

 

Nincsen még kerékpárja, vagy a régit cserélné valami újra?

  Akkor éppen itt az ideje, hogy álmait valóra váltsa. Igen ám, de a kerékpár kínálat hatalmas, a megfelelő járgány kiválasztása ezért nem könnyű feladat. De semmi gond!  Hiszen ön most pontosan azon a helyen jár, ahol a megoldást találja.

Egy igazi női bicikli kitűnő ajándék kedvesének

Közeledik egy fontos nap a párja életében és tanácstalan? Nem tudja, hogy mit ajándékozzon neki, minek örülne a legjobban?

Mit szólna hozzá, ha egy igazi női kerékpár lenne az ajándéka? Szuper ajándék lehet, pláne manapság, amikor a bringa egyre jobban terjed.

1. oldal / 4

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?