A kosár üres

«
»

A kormánytáska sok szempontból ideális társ. Például azért jó választás, mert tekerés közben sem veszíti szem elől, így egy pillanatra sem kell féltenie az értékeit. Emellett még az is a kormánytáska mellett szól, hogy könnyedén, forgolódás vagy a kerékpárról való leszállás nélkül is eléri holmijait. Az Agárdi Kerékpár Webáruház hatalmas kormánytáska választékkal várja Önt.

Kerékpár kormánytáska

Találatok: 1 - 17 / 17
Megjelenítés
fca06eadfa0c5849a56990c0585a0bdc

Abus kerékpár kormánytáska Basico ST 5300+ adapter

Jól pakolható....
Fogyasztói ár: 18.600 Ft
onyx-traveller

Abus kerékpár kormánytáska Onyx Traveller ST 450 KF

Ennél a táskánál mindenre gondoltak....
Fogyasztói ár: 24.000 Ft
gasper_lime_product

Kellys Gasper kerékpár kormánytáska fekete-zöld

Végre egy praktikus megoldás!
Fogyasztói ár: 3.600 Ft

Már mindössze pár ezer forintért rendelhető kormánytáska, ezek számos zsebbel, retesszel és egyéb fontos adottságaival tökéletes társként szolgálják a kerékpárost. Webshopunk lehetővé teszi, hogy ne kelljen választania a szép és a praktikus között - hiszen sok nálunk vásárolható táskában ötvöződik ez a két nélkülözhetetlen tulajdonság!

A hollandiából importált minőségi, kormányra akasztható Basil táska újraalkotja a biciklis táska fogalmát- ugyanis ezeket a páratlan darabokat, miután leveszi a kormányról, divatos válltáskaként hordhatja! Tagadhatatlan tény, hogy ezek a holland biciklis táska mesterművek a legtöbb hölgy számára ellenállhatatlan csábítást jelentenek üdítő megjelenésükkel, páratlan kialakításukkal és pompás színvonalukkal. 

Akciós ajánlataink

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

Kerékpáros gyerekülés – első a biztonság!

Azaz hogyan találja meg a  tökéletes kerékpáros gyerekülést   Van pár kérdés, ami minden kerékpáros gyerekülés vásárláskor felmerül. Mitől lesz biztonságos a gyerekülés?