A kosár üres

«
»

Amikor elindul valahová, szinte mindig Önnél vannak a legfontosabb dolgai - pénz, telefon, iratok, kulcsok stb.. A mai világban annyi nélkülözhetetlen eszköz létezik, hogy a zseb nem elég, különösen akkor nem, amikor bringára ül. Gondoljon csak bele akár csak a boltba ugrik le, vagy egy hosszabb kerékpár kirándulást tervez, egy jó kerékpártáska mindenképp hasznos lehet.

A kerékpáros táska előnyei

A biciklitáska elengedhetetlen kiegészítő minden bringás számára. Mert ha  egyszerűen csak zsebre vágja a szükséges tárgyakat mielőtt kerékpárra pattanna, nagy lesz az esélye annak, hogy menet közben minden kipotyog a nadrágjából - ami meglehetősen kellemetlen.

A kerékpártáska sokféle lehet, típusban, elhelyezkedésben és méretben is különbözhetnek egymástól. Talán ez az egyik ok, amiért garantált, hogy webáruházunkban Ön is megtalálhatja a saját stílusának és igényeinek megfelelő darabot.

Kerékpártáska típusok

Ahányféle bicikli, annyi féle biciklis táska kapható. A különböző típusok kialakítása főleg attól függ, hova helyezhető a táska. Választhat kerékpár csomagtartótáska, kerékpár váztáska, kerékpár kormánytáska, kerékpáros oldaltáska és még sok más fajta kerékpáros táska közül.

Az ideális biciklis táska fogalma változó, hiszen ez elsősorban alkalomfüggő. Például egy többnapos útra inkább egy kerékpáros túratáska ajánlott, ami hosszú távon is kényelmes, és praktikus: sok hely van benne, jól pakolható,  és nem utolsó sorban vízlepergető. Amikor csak pár dolgot vinne magával, elég egy kormánytáska, vagy váztáska. Amikor pedig olyan táskára lenne szüksége, ami akár gyalog is jól mutat, akkor jöhet a  csomagtartóra akasztható Basil táska vagy  Newlooxs táska!

Kerékpár táska csomagtartóra

A kerékpáros csomagtartótáska azért is fantasztikus, mert rövid és hosszú távra is ideális társ. Amellett, hogy nem zavarja a tekerésben, sok minden elfér benne. Ráadásul az Agárdi Kerékpár webáruházban rendelhető egyedi csomagtartótáska kínálatnak köszönhetően nem csak biztonságosan, hanem stílusosan hordozhatja bringáján holmijait!

Például az egyoldalas kerékpáros válltáska ami szintén a csomagtartóra rögzül, vidám színeivel és remek szabásával tökéletes a  mindennapokban is. Nagy előnye, hogy mivel az adapter nem látszik, csodaszép válltáskaként is hordható, így nem kell folyton táskát cserélni és ki-be pakolnia a holmijait.

Ne habozzon: engedje, hogy egy szuper kerékpáros válltása még személyesebbé varázsolja kerékpárját! A holland Basil kerékpártáska csomagtartóra szerelhető darabjai felvirágoztatja mindennapjait!

Kormánytáska

A kormánytáska többek közt azért jó társ, mert szem előtt van, nem kell az értékeiért aggódni és könnyedén ki lehet venni belőle a dolgokat. Az Agárdi Kerékpár Webáruház széles kormánytáska kínálattal várja Önt.

Pár ezer forinttól már kapható kormánytáska, ezek sok zsebbel, retesszel és egyéb fontos funkcióval kielégítik a bringás átlag igényeit… és ennél még sokkal többet is. Webáruházunkban nem csak gyakorlatias, hanem csodaszép táskák közül válogathat.

A holland kormányra akasztható Basil táska nem csak egyszerűen biciklis táska - amikor leveszi a kormányról, stílusos válltáskaként funkcionál! Ezek a csodálatos biciklis táska költemények minden hölgy számára csábítást jelentenek vidám színeikkel, pompás szabásukkal, strapabíró anyagukkal és magas színvonalukkal!

Nyeregtáska

A nyeregtáska kapacitása hasonló a kormánytáskához. Nagy előnye, hogy nem zavar a tekerésben, a legkevésbé sem zavarja meg az egyensúlyozásban és az értékei biztonságban vannak, hiszen megfelelő felhelyezéssel garantáltan nem fog leesni. Kis méretei miatt inkább csak igazolványok, mobiltelefon, vagy a legszükségesebb apróságok férnek el benne. A nyeregtáska már pár ezer forintért az Öné lehet, ne habozzon, vegye meg és tudja biztonságban értékeit már pár napon belül!

Váztáska

A váztáska roppant népszerű biciklis táska típus. Kompakt formájának köszönhetően remek társ rövidebb utakra, amikor csak kevés dolgot vinne magával. Elhelyezkedése miatt nem zavar semmiben, tökéletes biztonságot nyújt értékeinek.

Háti kerékpáros túratáska

Amikor Ön egy hosszabb útra indul, fontos, hogy olyan kerékpár túratáska legyen Önnél, amely kényelmes, nem gátolja Önt a mozgásban és mégis sok minden elfér benne. A háti kerékpáros túratáska vízlepergető anyagú, ennek köszönhetően akkor sem kell ruhái és egyéb holmijai miatt aggódnia, ha eleredne az eső. 

Akciós ajánlataink

Bringás gyerekülés kevesebb mint 10.000.-Ft-ért

 Két fajta gyerekülés szuper akciós áron   

2017-es Kellys bringák vására

  Szuper minőség kedvező áron!

×
Húsvéti gyermek kerékpár akció

2018.04.08.-ig  minden Dema gyerek biciklire a  kupon kódért cserébe 10% kedvezmény adunk!

Figyelem, a kódot már most írja le!

 Dema kupon 2018

Webes vásárláskor a Demagyerek10 kódot a  kosár oldalon  a kuponkód megadása mezőbe kell beírnia. (Így a kedvezmény automatikusan levonásra kerül.) A Kupon kód akciós kerékpárokra nem érvényes.