Munkaruha Webáruház

Az építési munkák során a biztonság kulcsfontosságú. A megfelelő típusú ruházat biztonságban tartja a dolgozókat, miközben véd a hőtől, hidegtől, vegyszerektől és egyéb veszélyektől.

Munkaruha

Az építési munkák során a biztonság kulcsfontosságú. A megfelelő típusú ruházat biztonságban tartja a dolgozókat, miközben véd a hőtől, hidegtől, vegyszerektől és egyéb veszélyektől.

Az építőmunkások számára többféle védőruházat áll rendelkezésre. Ide tartoznak a védősapkák, védőszemüvegek,
csizmák, kesztyűk és nadrágok. Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.
A védőszemüveg a szemvédelem másik fajtája. Védelmet nyújtanak a repülő törmelék, szikra, por és vegyszerek ellen.
A kesztyű minden dolgozó öltözékének elengedhetetlen része. Védelmet nyújtanak a vágások és horzsolások ellen,
és segítik a kézügyesség megőrzését is.

Munkaruháink

Építőipari Munkaruha

Potenciálisan veszélyes anyagok, szerszámok, gépek vagy berendezések kezelésekor kesztyűt kell viselni. Ezenkívül védik a kezet a hideg időjárástól és a zord környezettől.

Kozmetikus Munkaruha

A biztonsági cipő elengedhetetlen az építkezéseken végzett munka során. Megvédik a lábakat az éles tárgyaktól és a törmeléktől, valamint tapadást biztosítanak olyan felületeken, mint például a beton.

Orvosi Munkaruha

Egy jó pár biztonsági cipőnek védelmet kell nyújtania az éles tárgyakkal, törmelékekkel és egyéb lehetséges veszélyekkel szemben. Ezenkívül kényelmet és támogatást kell nyújtaniuk.

Egyszer használatos Munkaruha

A kesztyű minden dolgozó egyenruhájának elengedhetetlen része. Védelmet nyújtanak a vágások, égések, hólyagok és egyéb veszélyek ellen.

Ápolói Munkaruha

A keménykalap véd a fejsérülések ellen. Úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjenek a fej tetejére és eltakarják a füleket. Többféle stílusban kaphatók, beleértve a fülvédővel, szemellenzővel és arcvédővel ellátottakat is.

Egészségügyi Munkaruha

Az építőiparban dolgozók által használt védőruházatnak három fő kategóriája van: védősisak, védőcipő és védőruházat.

A munkaruha kesztyűk különféle anyagokból állnak rendelkezésre, beleértve a bőrt, a vinylt, a neoprént és a pamutot. A bőrkesztyűk tartósak és tovább tartanak, mint más anyagok. A vinil kesztyű rugalmasabb és kényelmesebb, mint a bőr, de kevésbé tartós. A neoprén kesztyűk könnyűek és légáteresztőek, így ideálisak szabadtéri tevékenységekhez. A pamut kesztyű puha és nedvszívó, és jó olyan munkákhoz, ahol a kezeknek tisztának kell maradniuk.
A védőszemüveg a szemvédelem másik fajtája. Ezeket úgy tervezték, hogy megakadályozzák a sérüléseket azáltal, hogy megvédik a szemet a repülő törmelékektől, vegyszerektől, portól és egyéb káros anyagoktól. A védőruházat közé tartozik a kesztyű, csizma, kötény és mellény. Ezek az elemek segítenek megelőzni a veszélyes anyagoknak való kitettséget, és megőrzik az emberek biztonságát a feladatok végrehajtása közben. A biztonsági cipőket úgy tervezték, hogy megvédjék a lábat az olyan veszélyektől, mint a szögek, üveg és vegyszerek. Gumiból vagy műanyagból készülnek, és acél lábujjakkal és sarokkal rendelkeznek. A védőszemüveg egy másik típusú szemvédő, amely megvédi a dolgozók szemét a repülő törmeléktől, vegyszerektől,
portól és egyéb káros anyagoktól.

Az építőmunkások számára többféle védőruházat áll rendelkezésre. Ide tartoznak a védősapkák, füldugók, védőszemüvegek, kesztyűk, csizmák és kötények.
Úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjenek a szemhez, így nem csúsznak le vagy csúszkálnak le. Védőruházat.